tiistai 21. huhtikuuta 2015

Uusi ultra -->tyhjää näyttää

Tänään ehkä minunkin on pakko tunnustaa tosiasia, että Pieta jäi tyhjäksi. Vaikka (hih) vieläkin aivan vähän luulen/toivon/kuvittelen, että se pentuja yhen-kaks pyöräyttää...toiveajattelua kovimmillaan on tämä minun homma nyt.

Tällä kertaa näin, mutta jatkamme tätä samaa harjoitusta, kun seuraava juoksu tulee kesän päälle. Sama uros ja sama suunnitelma, mutta nyt täytynee pyrkiä usiampaan astumiseen ja parille päivälle kuitenkin astumiset sommitella. Kyllä tästä vielä hyvä tulee, minä vain luotan siihen. Nyt ei tullut kesäpentuja, mutta syksypentuja sitten ehkä.

Toisaalta, ihan hauska ehkä viettää se paras kesä, eli sääsketön aika, aivan ilman pennuille osoitettua sääskien piinaa ja saamma mekki nauttia vähän kesästä. Viime kesänä oli pennut periaatteessa parhaimmilleen, vaikka sääskien kannalta pahimmilleen ja kuumimmilleen helteiden suhteen. Nyt sitten olis syssyn mittaan, joka onki aika hyvä pentuaika.

Mutta koska kaikella on tarkoituksensa, niin ehkä näinkin oli hyvä. Vaikka...minä niiiiiiin ootin, että saisin oman pienen pennun kasvamaan tähän jo.

Helinä on aika bikinkunnossa reisistä ja kyljistä, täytyy kattoa, mikä sille jää karvasaldoksi, onko järkeä lähteä sitten ruotsiin ja norjaan näytelmiin.

Palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommenttisi tähän

Luppoajan taustalla

Kotisivujen vaihtoehdoksi valittiinkin blogisivu Kennel Luppoajan ajankohtaisiin, koiramaisiin asioihin. Sana Luppoaika tarkoittaa seuraavaa:Luppo on puissa partamaisena kasvava jäkälä eli naava. Luppoa esiintyy hyvin yleisenä Lapissa kasvavissa puissa, joten se on talvella tärkeä ravinnon lähde poroille. Substantiivi luppo on merkinnyt Pohjois-Suomen murteissa joutenoloa. Esim. porot seisoskelivat kujalla luppoa nopostellen. Luppoajalla on tarkoitettu jouto-, työtöntä aikaa, joutilaisuutta. Esim. Täällä majaili luppoaikaa viettävää kaukopartioväkeä. Luppoilla –verbi puolestaan on tarkoittanut kuljeksia, maleksia joutilaana, työtä hakien t. odotellen. Lähde: Nykysuomen sanakirja 2, WSOY 1988. Meille nimi Luppoaika on siis jonkinlaista joutoajan täytettä, joutavanpäiväistä hommaa. Kuten koirahommat yleensä on.